Menu Sluiten

Onderhoud

Onderhoud? Ja, ook bij omvormers is dit noodzakelijk!

Onze ervaring leert dat veel problemen kunnen worden voorkomen… Ja u leest goed!

Veel eigenaars van zonnepanelen denken dat ze met een garantie van 10, 15 of 20 jaar van alle kwaad bespaard blijven… Niets is minder waar! Rekening houdend met de vele producenten van omvormers die op heden niet meer bestaan, zijn veel van die garanties op heden niet meer opeisbaar. Ook stellen we vast dat fabrikanten dikwijls garanties weigeren omwille van uiteenlopende redenen. Goed onderhouden is dus een must!

Een omvormer bestaat uit verschillende onderdelen. Daarvan zijn de meeste onderdelen heel duurzaam en zullen heel lang, probleemloos blijven werken. Echter zitten in omvormers ook slijtage-gevoelige onderdelen.

Wij stellen vast dat deze slijtage-gevoelige onderdelen dikwijls op de leeftijd van 6-7 jaar hun beste tijden hebben gehad. Daarom raden wij u aan om uw omvormer om de 5 jaar een degelijke onderhoudsbeurt te geven. Tijdens zo’n onderhoud vervangen wij preventief deze onderdelen en kan u weer gerust zijn voor een volgende periode van 5 jaar.

Waarom niet wachten, … tot uw omvormer niet meer opstart?

In meer dan 25% van de gevallen treedt bij een defect bijkomende gevolgschade op. Soms zo ernstig dat het toestel ‘onherstelbaar’ wordt verklaard. Het spreekt dus voor zich dat een onderhoud heel wat leed kan besparen !

NL Omvormerservice-1_LR

Uw voordeel

Een onderhoud in 1-2-3.

Contacteer ons

Address

Tramstraat 7, 8560 Wevelgem

Phone

+32 (0)56 18 58 48

Email

info@omvormerservice.be